A totes les cases volem gaudir de la instal·lació d’una pèrgola en el nostre espectacular jardí, i no per que faci fred, calor o moltíssim Sol, deixarem de voler passar una bona estona a la nostra terrassa exterior tocant el jardí , que millor que gaudir d’un bon pérgola amb el seu paviment de fusta i gelosies . [/ tooltip]

A la comarca del Maresme estem molt acostumats a una meteorologia molt estable i coherent amb l’estació de l’any en què estem. El clima és molt suau, i el fet de voler gaudir de les terrasses i jardins no és qüestionable, i tot aquell que tingui un bon jardí no s’ha de plantejar no poder-ho gaudir prenent un bon batut o un cafè assegut a la terrassa sota la seva pèrgola.

És per aquest motiu que moltes persones volen gaudir de la seva terrassa sense haver-se de preocupar massa per l’alta temperatura o el fred suau, i la solució que acostumem a donar des de Jordi Pujol Jardiners ‘ [/ tooltip] és l’opció de instal·lar una bona pèrgola .

pèrgola les pèrgoles són una estructura arquitectònica, conformada per columnes verticals, les quals suporten unes bigues disposades horitzontalment, que uneixen les columnes de banda a banda, alhora, altres es disposen de forma transversal i recolzades en les anteriors.

Les pèrgoles que podem haver vist més sovint, són les que se situen en els jardins de forma totalment adossada a l’edifici, però també les podem trobar disposades de forma independent i enmig d’un jardí, la qual cosa permet gaudir d’aquesta part de l’espai enjardinat, sense haver de preocupar-te per posar-te crema de sol.

En aquest cas, els clients ens van sol·licitar poder aprofitar una mica més la terrassa, i al seu torn ens van demanar que volien impedir que la llum del Sol entrés de manera directa al seu menjador. El cas és que ells, pel seu propi compte, havien estudiat la possibilitat que els instal·lessin un tendal ben senzill.

Desestimar l’opció, i es van posar en contacte amb nosaltres gràcies a la recomanació d’un altre client , en el qual també instal·lem una pèrgola a mida de seu jardí.

La parella ens va explicar el seu cas, i el seu objectiu. I era ben clar, poder gaudir de l’inici del jardí (aquesta terrassa) sense preocupar-se del Sol o de la pluja (en cas de mal temps) i seguir gaudint d’aquest fabulós espai, alhora volien impedir que la llum natural entrés directament en el menjador durant la tarda.

Els vam explicar l’opció de instal·lar una pèrgola a mida, i els va encantar. Vam anar a visitar junts altres pèrgoles fetes i instal·lades per Jordi Pujol Jardiners en altres jardins o terrasses, i sempre amb el permís dels propietaris, els quals van quedar molt satisfets i l’ensenyaven amb molt d’orgull.

pergola1 en voler una pèrgola adossada a l’edifici de la casa, a sobre de la petita terrassa, teníem tres opcions, fer una pèrgola de fusta, o bé de ferro o acer inoxidable. En aquest cas, juntament amb els clients, acabem escollint una estructura de pèrgola de fusta. I és que al jardí i terrassa que tractàvem en aquest moment, una pèrgola de fusta quedaria de meravella.

De seguida ens vam posar mans a l’obra. La pèrgola de fusta hauria de quedar espectacular, i ens vam posar a prendre les mesures de la terrassa i de la futura pèrgola en la mateixa. Quan vam tenir les peces fetes les vam traslladar a casa del client i la construïm en aquesta bonica terrassa.

Quan la vam tenir ben construïda a la terrassa de la casa, vam instal·lar un tendal que donaria a la pèrgola aquesta característica que els clients buscaven des del principi, que la llum solar no entrés directament a la sala de la casa, i alhora, poder gaudir de l’exterior de la seva terrassa, sense haver de preocupar de cremar sota el Sol en un bonic dia al Maresme.

Aquesta pèrgola no ha estat la primera que hem construït, i amb l’experiència adquirida en diverses instal·lacions cada vegada instal·lem amb més seguretat, en el moment de construir una pèrgola de fusta com aquesta. Les pèrgoles de fusta, davant les pèrgoles metàl·liques, són més elegants que aquestes últimes, i en cap cas, si és de fusta, desentonarà amb el jardí o terrassa en què s’instal·li. Una pèrgola és una opció molt convenient per aprofitar espai del jardí, i alhora, molt elegant.

Solictar información sobre pérgolas

Guardar