Jordi Pujol Jardiners

Jardin con lago en Alella

Si està buscant un disseny de jardí totalment personalitzat o una adaptació del seu espai d’acord a la imatge de la seva llar, està sens dubte, en el lloc adequat.

A Jordi Pujol Jardiners cuidem de l’aspecte del seu jardí, dissenyem espais d’acord al seu estil, treballem amb les millors eines i amb els millors proveïdors professionals del sector, el nostre únic objectiu és aconseguir que els seus somnis al jardí es converteixin en realitat.

Jordi Pujol Jardiners compta amb experts en jardineria, amb una gran experiència en el sector, i això ens permet assessorar i treballar de la forma més professional que es pugui trobar en el sector.

En aquest portal web trobarà que oferim per al seu jardí, o treballs i projectes realitzats anteriorment.

Jardiner

Des de l’any 1989 treballem en la creació d’espais verds i la seva conservació.

Recentment hem complert els 25 anys de Jordi Pujol Jardiners i no és per casualitat, el llarg i ric recorregut en el sector de la jardineria és gràcies a la feina ben feta ia la professionalitat, i per descomptat, tot això pot realitzar-se gràcies a la confiança dipositada per part de tots i cadascun dels nostres fantàstics clients, gràcies a tots els nostres amics per ajudar-nos a crear aquesta gran família.

Gràcies per visitar la nostra web,estarem encantats d’oferir el millor servei.

Truqueu-nos! Sens dubte et sorprendrem.

659 494 081

Creació de Jardins al Maresme