Un dels últims projectes elaborats per Jordi Pujol, ha estat aquesta renovació d’una tarima de fusta tropical. Si necessiteu un jardiner a Alella o al Maresme, no dubteu a contactar amb nosaltres.

La importància de les renovacions

La renovació d’una tarima de fusta tropical és fonamental per a mantenir-la en perfectes condicions i poder gaudir d’ella durant tot l’any. Aquest tipus de tarima de fusta, a causa de la seva exposició constant als elements i al desgast diari, pot deteriorar-se amb el temps. No obstant això, amb l’atenció i el manteniment adequats, es pot restaurar perfectament.

Manteniment regular de la tarima de fusta

A més de la renovació periòdica, és fonamental realitzar un manteniment regular de la tarima de fusta tropical. Això inclou netejar-la regularment, evitar el contacte directe amb objectes punxants o pesats i protegir-la de vessaments de líquids.

En resum, la renovació d’una tarima de fusta tropical requereix cures i atenció adequada. En netejar-la a fons i aplicar el producte adequat, es pot restaurar la seva bellesa i prolongar la seva vida útil, permetent gaudir-la en perfecte estat durant tot l’any. Des de Jordi Pujol estarem encantats d’ajudar-te si necessites una restauració de tarima. Contacta amb nosaltres!