A Jordi Pujol Jardiners ens dediquem als serveis integrals de jardineria

PICT0014

Disseny de jardins

Dissenyem i construïm els jardins a la seva mida, adaptant-nos sempre a les seves necessitats, les seves preferència i els seus desitjos. La professionalitat i l’experiència ens permetran crear un jardí en harmonia amb el seu entorn.

riego

Instal·lacions de regs automàtics

Dissenyem i instal·lem sistemes de reg automàtic eficients i ideals per al seu jardí, sempre tenint en compte la climatologia i la ubicació de la zona del jardí que es desitja regar.

plantas y flores

Venda de plantes, material de jardineria i transport

A Jordi Pujol Jardiners volem que el teu jardí està el més bonic possible, demana’ns consell, plantes, flors, o material de jardineria per a l’ús propi, nosaltres et respondrem amb professionalitat i experiència.

rocalla

Murs de pedra, rocalles enjardinades

Si el teu jardí té grans desnivells aprofita’ls i li construirem una magnífica rocalla que ho dissimular molt bé. Aquest mur de pedra donarà un toc distintiu al teu jardí, et permetrà gaudir del jardí amb els seus nivells.

Alella-20160223-00489

Treballs de manteniment dels jardins

Tots volem gaudir del jardí tot l’any, per això Jordi Pujol Jardiners posa a la seva disposició un servei integral de manteniment de jardins, adaptant-se a les seves necessitats a les del jardí.

ajardinamiento terrazas

Enjardinament de terrasses

Si teniu la sort de tenir una terrassa a la vostra llar, no dubteu en ajardinarla. En Jordi Pujol Jardiners vam dissenyar i ajardinamos qualsevol terrassa perquè puguis gaudir d’un bon entorn natural dins del teu pis.

Alella-20130727-00092

Paviments de fusta, pèrgoles, gelosies

Dissenyem i muntem tot tipus de pèrgoles, gelosies i paviments de fusta, aconseguint espais integrats i ideals per al gaudi del seu jardí.

iluminacion

Il·luminacions de jardins

Amb una il·luminació adequada a l’exterior de casa seva, podrà gaudir del seu jardí també de nit. La il·luminació cobrirà totes les seves necessitats, que garantissin el màxim confort i seguretat al seu jardí.

Construcció de jardins

Dissenyem i construïm els jardins a la seva mida, adaptant-nos sempre a les seves necessitats, les seves preferència i els seus desitjos. La professionalitat i l’experiència ens permetran crear un jardí en harmonia amb el seu entorn.

reformas jardines

Reformes de jardins, reestructuracions i millores

La innovació és necessària, i els jardins de vegades ho requereixen, en Jordi Pujol Jardiners podem reformar o redissenyar el teu jardí perquè aquest quedi espectacular i llest per presumir d’un nou jardí.

La felicitat s’ha de poder gaudir dins d’un bon ambient
Un jardí dissenyat amb amor, ens ajudarà a trobar-la

Truqui’ns o enviï’ns un correu electrònic i ens posarem en contacte per parlar el nou projecte

    Nombre (requerido)

    Correo electrónico (requerido)

    Asunto

    Mensaje